Karinamme: Minun\Min verkkosivujen luoja

Olen Karina Mamadalieva ja olen markkinoinnin opiskelija. Suoritin ammattiharjoittelun Minun\Min yrityksessä kesällä 2015. Harjoittelun aikana halusin tehdä jotakin erilaista ja konkreetista, josta hyötyisi niin yritys kuin myös minä itse. Sain mahdollisuuden tehdä todella paljon mielenkiintoisia asioita, joista monet muut markkinoinnin opiskelijat voivat vain haaveilla.

karina

Asiakaspalvelun lisäksi osallistuin yrityksen markkinointi- ja sisäänostopäätöksiin, mikä antoi erinomaisen tilaisuuden kerryttää kokemusta tulevaisuutta varten. Opin harjoittelun aikana paljon uutta myös esimerkiksi stailaamisesta, visuaalisuudesta, materiaaleista, merkeistä ja muodoista, mikä on auttanut minua laajentamaan näkemystä erilaisista tyyleistä.

Harjoittelun päätavoitteena oli kuitenkin suunnitella ja lopulta toteuttaa yritykselle kotisivut. Tämän vuoksi tein yritykselle pienimuotoisen kuluttajatutkimuksen, jonka avulla selvitin, mitä asiakkaat odottavat Minun\Minin verkkosivuilta. Pyrin parhaani mukaan sivuja suunnitellessa huomioimaan sekä yrityksen asiakkaiden että yrittäjien mielipiteet. Sen lisäksi, että sain mahdollisuuden tehdä oikeat kotisivut yritykselle, olen myös kirjoittanut aiheesta oppinäytetyön, johon pystyin hyödyntämään kuluttajatutkimuksessa saamiani tuloksia.

Olen saanut paljon irti sekä itse harjoittelusta että kotisivujen teosta. Toivon, että Minun\Min myös.

-Karina

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s