Asuntomessut\Bostadmässa Seinäjoki

På tisdag morgon den 10.5 körde vi till Seinäjoki för att hjälpa till med stylingen av ett hus som hör till bostadsmässan som skall hållas där i Augusti.

Det var roligt för mej som praktikant att få ha en lite annorlunda praktikdag, och få utöva alla de färdigheter jag har fått öva på i butiken.

I husägarnas sovrum så ville man få känslan av att man spenderade natten på hotell, och det tyckte jag att inredningsdesignern hade lyckats bra med. De mörka färgerna, det upplysta taket och mässingdetaljerna gjorde att sovrummet kändes lyxigt.

IMG_3068

I gästsovrummet ute på bakgården gick också i mörka färger men de ljusrosa sängkläderna lättade upp rummet.

IMG_3088

Saker som jag fick hjälpa till med var att bädda sängarna i sovrummen, duka bordet med House of Ryms fat och koppar, bygga ihop tipi-tältet i lekrummet, packa upp och  placera ut andra inredningsdetaljer runt om i huset, fotografera processen och i allmänhet fungera som ett extra smakråd.

Bostadsmässan i helhet var otroligt inspirerande och ser fram emot att besöka mässan i augusti. Har inte förut besökt en bostadsmässa, men tror att jag kommer att fortsätta besöka mässor i framtiden eftersom det är så roligt att se hur olika arkitekter och designers använt sin kreativitet och möjligtvis ge mig själv nya idéer inom området.

Jag hoppas på att få se mycket nytänkande på denna mässa och att husbyggarna skulle våga göra något lite annorlunda än vad vi finländare är vana med.

Dagen i sin helhet var lyckad, och jag känner att jag som praktikant fick mycket erfarenhet inom styling av hus och hem. Extra roligt var det att det kändes som att min åsikt hade en betydelse och att jag var till hjälp.

Kajsa Mäenpää, praktikant vid Minun/Min.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s