Praktik hos Minun\Min

Hej!
Jag heter Kajsa Mäenpää och jag var praktikant hos Minunmin våren 2016.Jag studerar till estenom/stylist på yrkeshögskolan Novia i Vasa men kommer ursprungligen från Jakobstad. Mina största intressen är mode och inredning, så denna praktik har varit ytterst givande.

Under praktikens gång så har jag utvecklat min kundbetjäning och även fått en inblick i hur det är att driva ett företag. En vanlig dag på butiken för mej innebär att jag städar och öppnar butiken klockan 10. Sedan efter det är det varierande uppgifter som gäller.

Saker som jag gjort under praktikens gång är att välja kläderna till skyltdockorna i butiken,ta emot och prissätta varor, ångat kläder, varit assistent till visualisten och själv gjort visualistjobb, varit assisterande stylist på bostadsmässan i Seinäjoki, fotograferat till social media, skrivit texter till hemsidan och förstås betjänat kunder och tagit betalt.

Det som jag tycker att är spännande med mode är att man får en chans att förnya sin stil hela tiden, och det är genom de kläderna jag bär som jag visar upp min personlighet för andra. Jag skulle beskriva min stil som skandinavisk chic med inslag av bohemiska detaljer.

Rekommenderar varmt alla mode- eller inredningsintresserade att söka praktik till Minunmin eller besöka butiken för inspiration.

-Kajsa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s