Anderssén & Kurki valtaa Minun\Minin

Miesten laatukenkiä saa nyt Minun\Min liikkeestä!

Kun 2014 perustimme A & K kenkäliikkeemme Vaasanpuistikolle, tiesimme, että kahden vuoden kuluttua toimintaa täytyy jatkaa uudella konseptilla. Opiskeluihimme kuuluva pakollinen ulkomaanvaihto vie meidät ainakin hetkeksi maailmalle. Olisi kuitenkin kohtuutonta, että tästä kärsisivät laatukenkiin mieltyneet asiakkaamme. Vaikka verkkokauppamme jatkaa ja palvelee asiakkaitamme muualla Suomessa, vaasalaisten mahdollisuus kokeilla jalkineita ja hankkia ne kivijalkakaupasta ilman pidempää toimitusaikaa on meille ensiarvoisen tärkeää.

Anderssén & Kurki

Kahden vuoden aikana olemme saaneet tutustua hienojen asiakkaiden lisäksi innostavaan joukkoon vaasalaisia yrittäjiä. Minun\Minin Elinan ja Nean kanssa olemme tunteneet alusta alkaen vahvaa hengenheimolaisuutta ja olleet niin sanotusti ”samalla aaltopituudella”. Laadukkaat ja kestävän kehityksen mukaiset tuotteet, asiantunteva palvelu sekä mieltä rauhoittava kauppamiljöö ovat juuri niitä asioita, joita mekin olemme halunneet Anderssén & Kurki –liikkeessä tavoitella.

Kun sitten Elina ja Nea ehdottivat, että Anderssén & Kurki voisi jatkossa toimia shop in shop konseptilla heidän liikkeessään, asiaa ei tarvinnut kauaa pohtia. Näin voimme varmistaa, että miesten käsintehtyjä laatumerkkejä Loake ja Red Wing saa jatkossakin Vaasasta. Ja itse asiassa – kenkämme ovat nyt kuin ”kotonaan” Minun\Minin laadukkaiden miesten vaatteiden osastolla!

Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä ja toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uuteen osoitteeseen!

Kesäisin terveisin,Joel Anderssén & Niklas Kurki

A & K

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s