Afterwork w/ Arela

Torstaina 13.10. nautimme Minun\Minin ensimmäisestä afterwork illasta, joka järjestettiin uusimman Arela pop-upimme kunniaksi. Arela kaunistaa liikettämme aina jouluun asti.

viivilta1

(Arela x Minun\Min pop-up. Kiitos kuvasta Viivi Arela)


Arela on kotimainen vaatemerkki ja perheyritys, joka luo ajattomia vaatteita ja asusteita hyvälaatuisista luonnonmateriaaleista. Arela on tunnettu etenkin minimalistisista ja kestävistä kashmirneuleistaan. Harkitut värit, laadukkaat materiaalit ja vaatteiden toimivuus on Arelan suunnittelun keskiössä. Arelan takana on äiti-tytärkolmikko Maija, Anni ja Viivi Arela. Vaatteita ei suunnitella tietylle nais- tai miestyypille, vaan pikemminkin kaikille muodoille ja tyyleille, joita yhdistää tietty minimalistinen ajattelutapa. Arela tarjoaa neuleilleen myös hoitopalvelua varmistaakseen, että ne pysyvät käytössä mahdollisimman pitkään.

arela4

Tunnelma Arela-iltana oli aivan huippu! Iltahämärässä saimme nauttia kuohuvasta, Raawkan herkuista sekä live-musiikista, josta vastasi Kaain siskosduo Julia & Annika Åman. Pääsimme todistamaan Kaain duon ensiesiintymistä. Toivomme heille suunnattomasti onnea ja menestystä. Musiikki oli mielettömän kaunista!

Kiitos vielä Arelan Viiville, Annille ja Hannalle, että ehditte mukaan iltaan Helsingistä asti! Kiitos Raawkalle ja Kaain duolle! Kiitos kaikille vieraillemme! Teitte illasta täydellisen. Toivottavasti kaikilla oli yhtä hauskaa kuin meillä. 🙂

Nea & Elina, Minun\Min

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s